yapılan oylama sonucu gördük ki 13 oydan 10 unu Koyunlu almıi ve koyunlu sorgu odasında.
hamama giren terler misali terleten soru ve cevaplar ile Koyunlu hedef tahtanız... Atış serbest
bol sorular diliyorum

İlk soru benden olsun.Fabrikadan halı alıp Ankara'ya getirsem, ekonomik olur mu?Malum, oğlumu evlendireceğim de.
Bir soru daha sorabilir miyim?Kaç yıldan beri koyunlu halı fabrikasında çalışıyorsun.
koyunlu arkadaşım;
evli misin, çoluk çocuk var mı??
İlk soru benden olsun.Fabrikadan halı alıp Ankara'ya getirsem, ekonomik olur mu?Malum, oğlumu evlendireceğim de.
Bir soru daha sorabilir miyim?Kaç yıldan beri koyunlu halı fabrikasında çalışıyorsun.
ekonomik olmaz hocam.ankarada da bayimiz var bizim.aynı fiyata geliyor hemen hemen.hatalı halı istersen ama ben sana fabrikadan ayarlayabilirim.2003 den beri birko da hizmet ediyorum hocam.
Koyunlu arkadaşım Akasaray'daki Koyunlu halı satış mağazası kapanmış. Sebebi sen misin?

koyunlu arkadaşım;
evli misin, çoluk çocuk var mı??
EVLİ DEĞİLİM ALEYNA.BEKAR OLDUĞUM İÇİNDE ÇOLUK ÇOCUK YOK.KISACASI BENDE GAM YOK, KEDER YOK. GEÇİM DERTİ YOK.MUTLU VE HUZURLUYUM; ŞİMDİLİK TABİ.
Koyunlu arkadaşım Akasaray'daki Koyunlu halı satış mağazası kapanmış. Sebebi sen misin?

SEN BENİ FABRİKADAN TANIYOR MUSUN SAİD KARDEŞİM. NERDEN BİLİYORSUN BUNLARI.ŞAKA YAPIYORSUN DESEM, ŞAKA DEĞİL BU.NEREDEN BİLİYORSUN BUNLARI???
Koyunlu,sorularıma verdiğin cevaplardan dolayı, çok teşekkür ederim.
[/quote]
SEN BENİ FABRİKADAN TANIYOR MUSUN SAİD KARDEŞİM. NERDEN BİLİYORSUN BUNLARI.ŞAKA YAPIYORSUN DESEM, ŞAKA DEĞİL BU.NEREDEN BİLİYORSUN BUNLARI???
[/quote]
sorgu odasındaki sensin bana soru sorma

Koyunlu,sorularıma verdiğin cevaplardan dolayı, çok teşekkür ederim.
ÖNEMLİ DEĞİL HOCAM.HER ZAMAN BEKLERİZ.